Dags för åtgärd av besiktningsanmärkningar

Under vecka 43, 44 och 45  kommer Tornstaden (som byggt våra hus) åtgärda de eventuella fel och brister som besiktningsmannen anmärkt på under två-års-besiktningen. Besiktningsprotokollet från just din lägenhet kommer inom kort i brevlådan.

Utöver Tornstadens åtgärder kommer Cove (leverantör av köksfläktarna) besöka alla lägenheter för att installera en så kallad volymdel på våra köksfläktar som ska förbättra fläktens funktion.

Tidsplan:

Vecka 43 (23/10 – 27/10) : Mor Albertinas  Väg 4, Mor Albertinas Väg 6 och Mor Brittas väg 7.

Vecka 44 (30/10 – 3/11) : Mor Brittas Väg 5, Mor Brittas Väg 3 och Björkrisvägen 17.

Vecka 45 (6/11 – 10/11) : Björkrisvägen 15, Björkrisvägen 13 och Björkrisvägen 11.

För att du ska då punkterna från besiktningsprotokollet åtgärdade och köksfläkten uppgraderad behöver du göra följande:

  1. Tejpa upp besiktningsprotokollet på insidan av ytterdörren så att hantverkare från Tornstaden enkelt kan bocka av utförda arbeten.
  2. Ställa dörren i serviceläge under veckan som Tornstaden finns i ditt Du vet att allt är klart när alla punkter är avprickade och köksfläkten är uppgraderad. I vissa lägenheter har besiktningen genomförts utan anmärkningar, och då kan du hoppa över steg 1.

Observera att veckan som Tornstadens hantverkare är i ditt hus är det enda tillfället som finns att få felen åtgärdade utan att själv behöva stå för kostnaden. Det är därför viktigt att komma ihåg att ha dörren i serviceläge tills alla punkter på besiktningsprotokollet är åtgärdade och köksfläkten uppgraderad.

Vi vill även nämna att det inte finns möjlighet att boka in tider med hantverkarna eftersom olika typer av åtgärder kommer utföras under olika dagar och tider under veckan.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta styrelsen!