Kanal 5, kanal 9, kanal 11, discovery-kanalerna m.fl avstängda på obestämd tid – ÅTGÄRDAT

Senaste uppdateringen från Bredbandsbolaget 2016-02-11:
Kanalerna är tillbaka igen.

Senaste uppdateringen från Bredbandsbolaget 2016-02-05:
”Det är många som undrar hur förhandlingarna går, och det förstår vi. Under veckan som gått har det kommit flera påståenden från olika håll, som inte går att bekräfta, med motstridiga uppgifter. Uppgifter om vilken part som lagt eller inte lagt bud, påståenden om summor med mera. Detta har givetvis lett till ytterligare förvirring och för att inte bidra ytterligare till det så har vi inte gett mer detaljerad information om förhandlingarna. Vi kan dock säga att förhandlingarna pågår och kommer att göra så under helgen om vi inte hittar en lösning innan dess. Vi tycker också att det tar för lång tid.”


Från och med 1/2 är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Eurosport 1 och 2, Animal Planet och Discovery-kanalerna avstängda. Orsaken är att Discovery Networks, som äger kanalerna, har ställt krav mot operatörerna (i vårt fall Bredbandsbolaget) som skulle innebära en prishöjning för oss kunder.

Bredbandsbolaget arbetar intensivt med att lösa avtalsfrågan med Discovery men tills dess kommer kanalerna att saknas. Bredbandsbolaget kompenserar detta genom att tillfälligt erbjuda sina kunder andra kanaler.

Mer information och ”frågor och svar” om det som händer samt vilka kanaler vi får istället hittar du här: https://bredbandsbolaget.rbmedia.se/ 

OBS, för att kunna få in de nya (tillfälliga) kanalerna behöver du starta om din TV-box .


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *