Vad har hänt och vad händer?

Här kommer lite information från styrelsen om vad som hänt det senaste och vad som är på gång:

Årsmöte

I början av april hölls årsmöte i föreningen. I det stora hela följde mötet den i förväg utskickade dagordningen och inget nytt tillkom. En ny styrelse valdes och vilka som ingår i denna kan du får mer information om på styrelsessidan. Om du vill ha protokoll eller annan information från årsmötet så är du välkommen att höra av dig 🙂

Två-års-besiktning

Vi börjar närma oss sista dagen (2017-04-30) för att lämna in rapport inför två-års-besiktningen.
Detta görs här . Varför är det viktigt att lämna in rapporten? Jo, för att du som känner till din lägenhet väl ska få möjlighet att uppmärksamma om fel och brister som du anser bör åtgärdas inom ramen för garantin.

Reparationsarbete på tak vid entréer

Under denna och nästa vecka kommer reparationsarbeten göras på taken vid entréerna. Det kommer därför under denna period stå skylift’ar m.m parkerade vid och runt våra hus.

Klagomål

Det har under de senaste veckorna kommit in en del klagomål och dessa rör främst att man upplever hög musik och borrande i väggar som störande.

  • När vi vill spela musik och/eller borra i väggarna: Tänk på att följa ordningsreglerna med avseende på vilka tider extra hänsyn bör visas. Tips för att störa mindre: Sänk volymen, stäng dörrar och fönster och sänk nivån på basen (det är ofta baslådor som står på golvet som upplevs som mest störande då ljudet från dessa fortplantar sig genom väggarna).
Arbete med underhållsplan

Förutom att löpande ta hand om vår förening och vår fastighet, kommer styrelsen nu att påbörja arbetet med en underhållsplan. Underhållsplanens syfte är att skapa översikt och planera in åtgärder för det underhåll, de reparationer och de eventuella ombyggnader som behöver göras under de kommande 30 åren. Mer information om detta kommer längre fram!

 

Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig!

/Styrelsen

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *