Välkommen till brfbetula.se!

Nu är vår hemsida igång! Här på sidan är tanken att information om allt som rör föreningen ska finnas. Exempel på detta är ordningsregler, information om parkeringsplatser, andra hands-uthyrning m.m. Sidan kommer även fungera som en informationskanal med information från styrelsen om aktuella händelser som t.ex. nya avtal, städdagar och årsmöten.

Ett tips är att registrera dig som prenumerant. Du gör detta genom att fylla i din mejladress längst ner på sidan.

Så här i början saknas en del information men vi räknar med att få allt på plats inom kort. Kom gärna med tips genom att skicka en kommentar.

Vi skulle även vilja passa på att påminna om ett par saker:

  • Läs igenom ordningsreglerna och se till att åtgärda eventuella saker som strider mot dessa. Exempel på detta kan vara att du har en kolgrill eller föremål som hänger utanför balkongen
  • Vi måste bli bättre på vad och hur vi slänger sopor och annat i soprummen. Det har förekommit flera gånger att fel saker slängts i fel kärl (t.ex. trä och plast i kärlet för wellpapp och kartong). Dessutom har det ett par gånger ställts större föremål på golvet i soprummen, detta är inte okej utan större saker som t.ex. elektronikskrot ska slängas på en återvinningscentral (som du har tillgång till via ditt återvinningskort). Om vi inte sköter oss resulterar detta i extra kostnader från de som ansvarar för tömning vilket i förlängningen resulterar i höjning av avgift/hyra.
  • Vi vet att flera fortfarande inte fått åtgärdat fel och brister i sina lägenheter. Om du har fel du vill anmäla gör du detta genom att fylla i formuläret på felanmälningssidan här på hemsidan. Om du tidigare felanmält men inte fått ordentlig återkoppling kan du göra en ny felanmälan så ser vi till att påminna!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller önskemål, du gör detta lättast genom att fylla i kontaktformuläret på kontaktsidan.

Inom kort kommer vi återkomma med mer information om vad vi jobbat med den senaste tiden!

Mvh
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *