Rapport från styrelsemöte 160526

Ikväll har vi haft styrelsemöte, och vi vill gärna dela med oss av ett par punkter:

 • En av våra medlemmar – Håkan Bergh – har erbjudit sig att ta hand om vår gård på lediga stunder. Håkan kommer bland annat att ta hand om växtlighet och se till att gården mår bra! Vi tycker detta är ett jättetrevlig initiativ och tackar Håkan för detta! Om någon mer känner sig sugen på att vara med och hjälpa till så kontakta Håkan (eller styrelsen).
 • Sedan ett par veckor tillbaka finns det skyltar som märker ut Mor Brittas Väg 3 och 7 – förhoppningsvis kommer detta underlätta för gäster och budfirmor att hitta till er som bor där!
 • Samtliga vindsdörrar har kontrollerats och de dörrar som man tidigare var tvungen att låsa med nyckel (vilket var lätt att glömma) har nu fått nya ”självlåsande lås”.
 • Infarten vid Mor Brittas Väg 7 har markerats ut och det är med andra ord förbjudet att parkera här. Denna infart är tänkt att användas för t.ex. utryckningsfordon.
 • Flera medlemmar som bor på bottenplan har frågat om vindskydd till sina uteplatser. Vi jobbar för fullt med att ta fram en lösning som är förenlig med ordningsregler och som vi anser är hållbar vad gäller underhåll etc. Vi hoppas kunna komma med information under nästa vecka med riktlinjer om vad som är godkänt att montera och var inköp kan göras.
 • Slutligen vill vi be er som står i parkeringskön utan att ha angett kontaktuppgifter att kontakta styrelsen och meddela dessa. Vi ber även dig som nyligen bytt e-postadress och/eller telefonnummer uppdatera oss med dessa. Aktuella uppgifter underlättar uthyrningsprocessen och gör att vi slipper betala onödiga hyreskostnader till kommunen när parkeringsplatser står outhyrda i väntan på en ny hyresgäst. Om du är osäker på om du angett kontaktuppgifter ser du detta i kölistan.

I vanlig ordning är du välkommen att kommentera inlägget eller kontakta styrelsen om du har frågor, vi hörs!


4 reaktion på “Rapport från styrelsemöte 160526

 • 26 maj, 2016 kl. 21:00
  Permalink

  Jag har skickat bilder från gården mittemot dagiset till er! Har även frågat Roger om vem som gjorde de staketen och det var Kungsriket !! Roger har snickare som kan göra det men inte förrän till hösten . Med vänlig hälsning, Elinor

  Svara
  • 29 maj, 2016 kl. 16:55
   Permalink

   Hej! Vart har du skickat de bilderna? Jag har inte sett till dem iaf 🙁 //Magnus i styrelsen

   Svara
 • 27 maj, 2016 kl. 20:36
  Permalink

  Mycket bra utfört arbete på vårt förslag om papperskorg på lekplatsen samt lista i hissen på vem som bor var. Hur går det med enkäten om uthyrningslägenhet?
  Med vänlig hälsning
  Christer Hultman
  H1203

  Svara
  • 29 maj, 2016 kl. 16:54
   Permalink

   Hej Christer! Är det själva intresselistan du tänker på? //Magnus i styrelsen

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *