God fortsättning!

20-dag Knut och granen skall ut

Som vanligt ställer du ut granen mot räcket vid lekplatsen. Granen skall ställas där senast kvällen den 13:e januari, annars får du själv se till att den kommer till ÅVC. Inga granar får slängas i soprummen.

Rensning i cykelstället

Styrelsen vill informera om att en rensning i vårt cykelställ kommer att ske i början av mars. Förmodligen finns ett antal cyklar som är ”övergivna”. För att vi skall veta vilka cyklar som ingen äger eller vill ha kommer cyklarna att märkas upp med en lapp med ett datum, 2021-02-28, då lappen måste vara borttagen.

Styrelsen kommer alltså att märka samtliga cyklar med en lapp som kommer att fästas på styre eller pakethållare.

Du som använder och eller vill ha kvar din cykel måste alltså ta bort lappen.

Endast cyklar som har lappen kvar kommer att avlägsnas från cykelstället.

En firma som renoverar trasiga cyklar kommer att kontaktas och de cyklar de inte vill ha kommer att köras till Barnamossen.

Kameraövervakning av vindsförråden

På det senaste årsmötet bestämdes att vi ska sätta upp övervakningskameror i föreningen. Detta på grund av att vi haft inbrott bland vindsförråden, och flera gånger fått besök av obehöriga i våra trappuppgångar.

När kamerorna monterats kommer vi att sätta upp skyltar utanför entréerna för att informera om att området är kamerabevakat.

Bevakningen kommer ske helt offline; kamerorna är alltså inte uppkopplade till något nätverk och är helt säkra från utsidan. Alla inspelningar tas automatiskt bort efter 30 dagar.

Vill ni ha mer information eller om ni har invändningar så ska ni kontakta styrelsen på brfbetula.se/kontakt, maila kontakt@brfbetula.se, eller lägga ett brev i den gröna brevlådan i sophuset.

Ni kan läsa om lagar och regler om kamerabevakning på datainspektionens hemsida. Där kan man också läsa om vilka rättigheter man har som bevakad.

En reaktion på “God fortsättning!

Kommentarer är stängda.