Rapport från styrelsemöte 160413

Igår hade vi styrelsemöte och vi vill passa på att dela med oss av ett par frågor vi diskuterade:

  • Vindskydd
    Flera medlemmar har kontaktat styrelsen och frågat om det är okej att sätta upp vindskydd vid sin balkong eller uteplats. Enligt föreningens stadgar (paragraf 40)  är detta inte tillåtet utan tillstånd från styrelsen. För att vi ska kunna ge tillstånd behöver vi se över vilka typer av vindskydd som skulle vara lämpliga att använda (vi vill eftersträva ett så enhetligt utseende som möjligt), och vi har därför påbörjat ett arbete med detta. Beslut kommer tas på nästa styrelsemöte och vi återkommer då med information här på hemsidan.
  • Åtgärd av garantiärenden
    Det finns fortfarande lägenheter som har fel och brister som funnits sedan lägenheten var ny. Vi har en kontinuerlig kontakt med Tornstaden för att se till att dessa fel åtgärdas. I vissa fall kommer dock bedömningen göras att åtgärd sker i samband med ”två-års-besiktningen”.
  • Föremål i trapphus
    Vi vill påminna om att barnvagnar, cyklar, dörrmattor m.m inte får finnas i trapphusen. Anledningen till detta är framförallt för att minimera brandrisken men även för att underlätta för städpersonalen. Om reglerna inte efterföljs kommer föremålet att flyttas till föreningens förråd.

Kommentera gärna inlägget och/eller hör av dig om du har frågor! Vi vill även passa på att påminna om årsmötet den 8/5 – hoppas vi ses där!

Mvh
Styrelsen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *